©by mojjom

Retur til afholdte arrangementer

Klik HER

 

FORÅRSRENDEZVOUS

2018

CX klubben og HYteam havde igen i år inviteret til træf på Bulbjerghjemmet. Fredag d. 21 April mødte en flok glade mennesker op til Hyggeligt samvær.

 

Det var koldt, men tørt, så ikke rygerne holdt sig inde ved den varme kaffe og kage. Alfred og co. gik i gang med at stege ål og flæsk i lange baner, hvilket blev spist med stort velbehag. 2 spillemænd sørgede for underholdningen, som også omfattede fællessang fra spillernes medbragte sangbøger.

 

Lørdag efter morgenmad skulle vi på køretur, men det var så tåget, at man ikke kunne se den smukke natur i Limfjordslandet, så det gik hurtigt med at komme til Thisted, hvor vi havde fået lov til at spise vores gode kartoffelsuppe hos Citroen forhandleren. Derefter kørte vi til Østerild, hvor vi var på besøg i en lukket købmandsbutik, hvor restlageret blev solgt til under halv pris. Derefter til genbrugs butikken og vores nye købmand. Handler blev der lavet over det hele.

 

Tilbage på Bulbjerghjemmet blev der disket op med kaffe og boller samt et udvalg af kager. Ungerne kom med HY til stranden, hvor der blev samlet fine hvide sten, der efterfølgende blev malet med vandfarve. Aftensmaden skulle vi have udefra, så madholdet havde god tid til hygge og en lille lur. Bente og Tante Jan stod for børnelotteriet, hvor alle var heldige at få gevinst.

Efter en god middag var der det store voksenlotteri med mange flotte gaver, her var det ikke alle, der vandt.

 

Søndag stod på oprydning og pakning af biler - nogle med store indkøb og mange gaver.

Tak til alle deltagerne for den gode hjælp til borddækning, afrydning og opvask mm. - uden jeres hjælp blev det ikke. Ikke mindst tak for det gode medbragte humør. Stor TAK til alle vores sponsorer.

 

Vi ses til næste år fra den 22-24 Marts.

 

Hilsen Per