PS : Desværre har indholdet til denne side, ikke kunne flyttes fra det gamle system til det nye i fuld udstrækning.

RAPPORT FRA HY-TUR TIL NORGE 21.06. – 29.06.2014

DAG 1

Jan, Alfred og Bente samt Per kørte fra Østerild d. 21.06. kl. 5.30 til Hirtshals, hvor vi mødtes med Maria, Paw, Jane, Viggo, Tobias, Silke, Sif, Knud og Jytte.

Vel ombord kl. 10 sad vi og ventede spændt på de oplevelser, der ventede os.

DAG 2

 Vi kørte til Jettegryterne – fantastisk naturoplevelse.  Derfra til Z-museet: biler, motorcykler, telefoner, tøj, legetøj m.m.  Efter en lang stejl nedstigning ankom vi til Dalen Camping. Om aftenen fællesspisning og masser af hygge.

DAG 3

 Vi kørte op foran hotellet i Dalen til fotografering og rundtur på hotellet.

Derpå gik det ad en lille snoet grusvej stejlt op til Ravneju – en udsigtsplads med en højde på 350 m.

Senere var vi i en kunsthåndværk butik m.m. Efter endnu en lang stejl nedstigning var vi i Rjukan – hvis ingen har hørt det købte tanten et fotografiapparat til 100 N.kr. i informationen på Rjukan Camping.

DAG 4

Endnu en journalist besøgte os på campingpladsen.  Derefter kørte vi med Krossobanen op til toppen, hvorfra der var en fantastisk udsigt ned over Rjukan. På vejen besøgte vi også Tungtvandsanlægget

DAG 6

Familien Juul kørte til Badeland, da det blev lukket dagen før p.g.a. torden og lyn. Resten kørte til sluserne ved Telemarkskanalen og derfra til Lunde, hvor vi overnattede. Fællesspisning med norske retter.

Overalt hvor vi kom frem, vakte vi opsigt og der blev taget flere tusinde billeder.

En stor tak til May og Jan for en god og vel tilrettelagt tur.