Lørdag d. 1.4.  2017 var der værksteds dag på Dalgården hos Heidi og Dan.


De første var kommet tidlig fredag og havde slået græs, fejet –pudset og poleret, så alt var klar.


Tante Jan var kørt til Grenå i sin Traction for at hæve penge, men ak bilen ville ikke tilbage . Gl. Jørgen og undertegnede fandt værktøj- slæbetov mm. og kørte ind for at finde ham , men da vi ankom, havde han lige fået den i gang .Så vi kørte bag ham tilbage, men lige før Dalgården gik den i stå igen, med fuld choker humpede den det sidste stykke. Karburatoren blev skruet af og renset samt prøvekørt.


Til aftens mad var der 20 til pizza.


Lørdag var der kaffe og rundstykker til de morgenfriske. Dan havde en aftale med tidligere citroen forhandler i Tirstrup, Folmar, om at hente ham i Jans Traction kl. 10, så han kunne komme standsmæsssig til Dalgården .


Heidi og Margit havde lagt op til beton kunst, det var et stort tilløbsstykke. Der blev  lavet lysestager - lamper – og en beton 2 cv så dagens lys, takket være Anne-Mette og hendes hjælpere.


På værkstedet blev der arbejdet med mange ting, så som ny tænding-bremser-sædebetræk mm.

Alfred havde tændt grillen, så man selv kunne grille pølser og brød. Alle hyggede sig i den lune forårssol, og dagen var godt besøgt med ca. 50 gæster.


Efter en god middag var der dømt Hygge og snakken gik lystig. Ud på aftenen kom Mette og fortalte, at der gik en stork bag laden, men da vi kom derom, var den fløjet -  som dagen den 1. april.


Søndag efter morgenmad var vi nødt til at køre hjem for at passe børn.


Tak til Heidi –Dan og madholdet for en god weekend


Hilsen Per