Fra d 18-20 Marts 2016 afholdt Hy-team dk det årlige træf på Bulbjerghjemmet, og som sædvanlig var der mødt rigtig mange op, både kendte og nye ansigter – desværre kun 3 og en halv hy’er .

 

Fredag over middag kom som de første Jane –Viggo –Maria –Per og Mogens fra Lolland , snart kom der flere til, og kaffe og kage blev fundet frem.    Mad holdet gjorde sig klar til aftensmad: stegt flæsk, kartofler og persillesovs. En del kørte sidst på eftermiddagen til Bulbjerg og gik en tur på stranden ,andre studerede Felixes HY, hjembragt fra Frankrig – på en trailer.

 

Lidt før kl 18.00 kom der 3 spillemænd forbi og underholdt til kl. ca. 21,30.

 

Lørdag efter morgenmad kørte vi en lille tur til Vigsø, hvor vi gik ned på stranden og så de mange gamle bunkers, som ligger der. Derefter gik turen op til Hanstholm Fyr, bygget år 1843 som Danmarks kraftigste. Helge Gedeberg, citroën mand kom og låste op, så vi kunne komme ind i fyrmester boligen og spise den gode kartoffelsuppe . Fra fyret kørte vi til Bunker museet, som mange var inde at se, andre kørte tilbage til Bulbjerghjemmet og fik lavet kaffe.

 

Efter kaffen fortalte Jan Olsen om turen til Norge til sommer, og det lyder rigtig godt - mange har tilmeldt sig.

 

Alfred og co. gik i gang med at stege ål til aftensmad, som også bød på gullasch -  desserten var frugt med råcreme.

 

Godt mætte kom der gang i amerikansk lotteri , der som sædvanlig var en stor succes med mange fine gaver. STOR TAK til sponsorerne for de flotte gaver.

 

Søndag morgen efter morgenmaden begynte folk at pakke og rydde op.

 

Stor tak til alle de glade folk som var med til et HYggelig træf. Reserver allerede nu 17-18-19 Marts 2017.

 

Hilsen Per