Hy Team afholdt træffet i dagene 17-19 marts på Bulbjerg hjemmet.


Fredag eftermiddag kom der folk fra nær og fjern, hvor Bente stod for indskrivning og indkvartering, hvilket var et stort arbejde, da der måske var over booket, så vi måtte have en campingvogn mm.  i brug.


Der blev lavet kaffe og dækket op med kage ,tak for det hjemmebagte brød. Alfred og hans dygtige hjælpere gik i gang med at forberede aftensmad, der som sædvanlig var stegt flæsk med kartofler og persille sovs .Vi havde også en spillemand til at underholde, hvilket gav en god stemning med fælles sang mm. Snakken gik lystigt hele aftenen.


Lørdag morgen efter morgenmaden blev tropperne samlet, og i samlet flok kørte vi først til Torup Strand, hvor vi gik ned på stranden og så på fiskebådene som er kendt fra tv. Derfra kørte vi langs kysten til Grønne Strand op gennem Telefondalen til Svinkløv og videre til Slettestrand, hvor vi var på besøg ved Han Herreds Hav Både, hvor vi fik et foredrag om kystbådene og fiskeriet på kysten -det var meget oplysende. Inden vi gik over på bådværtet, hvor de var ved at færdiggøre en ny båd til en fisker i Torup Strand. Spiste vi vores medbragte kartoffelsuppe med tilbehør  - det smagte som sædvanligt rigtig godt.


På vej hjem til Bulbjerg hjemmet kørte nogle til Svinklovene, som er en skrænt med udsigt over hele Jammerbugten og ned på stranden, hvor en stor del af tv serien Badehotellet blev optaget.


Vel tilbage på Bulbjerg hjemmet til stort kage bord og kaffe samt hygge gik de dygtige kokke i gang med at stege ål mm.,  andre med dessert og dække borde .Efter en god middag var det tid til det store lotteri, som igen i år var en stor succes med mange gode gaver - nogle var meget heldige og vandt rigtig meget.


Søndag morgen var der nogle, som skulle køre tidligt, da de havde en lang køretur foran dem. Heldigvis var der en del, der blev og hjalp med at rydde op og vaske af.


Jeg vil gerne sige tak til alle hjælperne og tak til vores sponserer -  uden dem kunne det ikke lade sig gøre.


På grund af den store succes – med 50 deltagere -  kan jeg meddele, at der ikke bliver afholdt Vinter rendezvous i 2018


Men vi holder får års rendezvous i dagene 23-24-25 Marts 2018


Hilsen Per