Vinterrendezvouset på Bulbjerghjemmet d. 08 – 10 marts


Fredag d. 8. marts mødte vi ind på Bulbjerghjemmet kl. 13.30, og da var alle fra Lolland mødt op.  Kunne dog ikke finde nøglen, så de kunne komme på toilettet.

Kl. 15 var kaffe og kage klar, og mange var mødt ind.  Der blev arbejdet i køkkenet med at lave citronfromage til desserten lørdag aften – tak til Jane og Heino for kvalificeret hjælp.  Alfred, Viggo, Kim og Heino overtog med at skære flæsk og forberede både stegt flæsk og stegt ål til aftensmaden.  Persillen var dog i undertal, så der blev lavet både persille- og løgsovs, og Pia havde lavet salater til.  Det gled nemt ned til akkompagnement af musik, leveret af Søren med ledsager. De havde også sanghefter med, så der var musik og sang til langt ud på aftenen.

Lørdag morgen gik med indtagelse af morgenmad, og kl. 10.30 tog vi alle afsted på tur, medbringende Alfreds kartoffelsuppe.  Vi kørte hjemmefra i regnvejr, men da vi nåede til Vigsø skinnede solen, og mange fik en god tur langs stranden i meget frisk vind.  Specielt børnene morede sig med at klatre rundt i og ovenpå bunkersne.

Herfra gik turen til Thisted til Thy Veteranbilklub, som velvilligt havde stillet deres lokaler til rådighed til indtagelse af kartoffelsuppen.  De ringede tidligt på dagen og blev temmelig overrasket, da vi fortalte, at de skulle regne med 45-50 mennesker – troede vist vi kom max. 15, men flere medlemmer var blevet indkaldt, så der var stillet borde og stole op til os alle, og de havde lavet kaffe.

Hjem igen til kaffe og kage – vejen gik over Hovsør dæmning og Arup dæmning – en tur vi kørte sidste år, men hvor vejrguderne ikke var med os – kunne ikke se en hånd for os,  men det kunne vi så i år. Sidste proviantering i Frøstrup.

Kaffen vel overstået blev der lavet børnelotteri -  fantastisk at alle børn var heldige at vinde en pose med skønne ting i.  Aftensmaden blev leveret af Hannæs Mobilkøkken – buffet med flæskesteg og kylling, flødekartofler og små krydrede kartofler samt 2 slags salat – smagte dejligt. Og så var der citronfromage og is til dessert.

Vel forsynet kunne vi gå i gang med gavespillet.  Vore sponsorer havde givet mange gaver og alle havde gaver med, så der blev spillet på livet løs.

Søndag morgen spiste vi morgenmad sammen, og så stod den ellers på oprydning, før alle vendte næsen hjem.

Tak for en dejlig weekend og tak til alle vore sponsorer for deres støtte til træffet.

Vi mødes derude.


Hilsen Per