Retur til arrangementer

Klik HER

©by mojjom


VÆRKSTEDSWEEKEND

DEN 17.- 19. APRIL

I GL. KOLIND

Der afholdes værkstedsdag/weekend hos Alfred og Bente, Nødagervej 23, 8560 Kolind. Tag tøj på efter vejret, da vi skal være i ”Alfreds Gildesal”.


Lørdag ca. 7.30-9.00 starter vi med morgenbrød. Derefter vil vi gå på værkstedet. Hvis du på forhånd ved at du har brug for teknisk assistance, bedes du aftale det med Alfred, der så vil forsøge at finde en wing-man. Større reparationer vil ikke kunne forventes udført, men kan evt. aftales til en anden dag. Hvis du har tid og lyst til at være wing-man denne weekend, må du gerne give Alfred besked.


Til frokost griller vi pølser. Om aftenen er der mulighed for aftensmad - pris pr. person kr. 100. (husk drikkevarer) Hvis du vil give en hånd med til at lave aftensmad, bedes du give Alfred besked.


For ikke olie-nørder M/K vil der være mulighed for alternative udfordringer - er der nogle, der har gode ideer til aktiviteter – så kom frit frem.
Alle er velkomne til at ankomme om fredagen og blive til søndag, hvis bare man selv medbringer soveplads.


Tilmelding og evt. ønsker/emner, som du/i ønsker at få set på, på mail: alfredbente@mail.dk , senest 10. april.
Du er selvfølgelig også meget velkommen til bare at kikke forbi i løbet af lørdagen og få nogle hyggelige timer – tag gerne familien med.

 
De kærligste hilsner
Hy-Team, CX-club og DCK-Djursland